Isnin, September 28, 2009

Paluan `Gendang Perang' sudah berbunyi...


PRK N.31 Bagan Pinang: Paluan `Gendang Perang' sudah berbunyi dan kepada petugas-petugas PAS khususnya di DUN Semenyih ini diminta untuk mendaftarkan diri kepada Pengarah MTD Semenyih ditalian 013-6317167 (Sdr. Samsol Bahari) dimana PAS Selangor telah memutuskan bahawa PAS Kaw. Hulu Langat diminta bertugas WAJIB di Unit Peti Undi (UPU) Ladang Bratwall yang majoriti penduduk disitu adalah kaum India. Hari bertugas bermula pada 9 Syawal 1430 bersamaan 28 Sept. 09 (Isnin) sehingga kita mencapai kemenangan di Bagan Pinang...Insya-Allah...

ALLAHUAKBAR...ALLAHUAKBAR...ALLAHUAKBAR...

BAGAN PINANG – Pemuda Pakatan Rakyat (PR) memulakan paluan gendang perang lebih awal dari jentera Barisan Nasional (BN) dengen melancarkan jentera pemuda Pakatan Rakyat di kampung Bagan Pinang dekat sini petang tadi, 26September.

http://www.buletinonline.net/images/stories/berita11/PRKBaganPinang1%20014.jpgKetiga-tiga ketua sayap parti komponen PR hadir dalam Majlis Perasmian dan Pelancaran Jentera serta Pejabat gerak-gempur bersepadu Pemuda Parti Pakatan Rakyat.

Ketua Dewan Pemuda PAS, Ustaz Nasruddin Hassan at-Tantawi menyeru semua pemuda supaya turun beramai-ramai dan bekerja dengan optimis, tanpa bersikap terlalu yakin (over confident)

Manakala Ketua DAPSY, Anthony Loke Siew Fook, melahirkan keyakinan pengundi-pengundi Cina di Bagan Pinang akan memilih calon PAS yang mewakili Pakatan Rakyat.

Turut berucap adalah Ketua Angkatan Muda Keadilan (AMK) Shamsul Iskandar, yang menggesa supaya pemuda Pakatan Rakyat bergerak pantas tanpa membuang masa untuk menjalankan gerak kerja kempen bagi mengalahkan UMNO dan BN.


Tiada ulasan: