Jumaat, November 21, 2008

CERAMAH UMUM


YAB TUAN GURU DATO' NIK AZIZ B. NIK MAT
(Menteri Besar Kelantan / Mursyidul AM PAS)

YBHG. USTAZ GHANI ABDUL RAHMAN
(Pesuruhjaya PAS Negeri Melaka)

diganti oleh...

YB. DATO' Dr. HASAN ALI
(Exco Kerajaan Negeri Selangor / Pesuruhjaya PAS Negeri Selangor)

22 Nov. 2008 / 24 Zulkaedah 1429 (Sabtu)
9.00 malam

Padang Bola, Ladang Rinching,
Semenyih, Selangor

dialih tempat ke...

Pejabat Pentadbiran PAS DUN Semenyih,
Bandar Rinching (Seksyen 5)
(berhadapan Padang Bola, Ladang Rinching)

Anjuran MTD Semenyih & Kelab Penyokong PAS

SEMUA DIJEMPUT HADIR

12 ulasan:

Sheikh Sambal berkata...

tuan admin, lotaklah shout box/chat box dalam blog ni...

Tahniah kepada PAS Semenyih kerna dapat bawak TGNA buat pertama kali berkunjung ke Semenyih. TAKBIR!!

PAS DUN Semenyih berkata...

nantilah dulu....sabar...ana belum berkesempatan mengadap lama depan PC ni sbb sibuk dgn program lain....insyaallah akan diusahakan secepat yang mungkin, byk perkara lagi yang nak dibuat dalam blog ni....

Sheikh Sambal berkata...

jgn tungu masa....enta perlu CURI masa...semorang ada 24 jam...sementelah...enta pandai2lah curi masa sendiri....

Sheikh Sambal berkata...

satu lagi....alangkah cantiknya kalau PAS Semenyih dapat siarkan ceramah TGNA malam ni...secara lansung dalam webTV
mmm....alahai.....sodih tak dapek bersamo2 kalian...

PAS DUN Semenyih berkata...

ckp memang senang Bro....kena curi masa.....marilah cuba balik sini balik...boleh sempat curi masa atau tidak....masa berehat & masa utk anak-anak pun kena bagi gak sbb dia org pun ada hak gak...
nak buat siaran langsung???....mari la sini sumbangkan tenaga, insyaallah pasti kita boleh buat siaran langsung...hee...hee...

Sheikh Sambal berkata...

MANA GAMBAR2 CERAMAH TGNA DI SEMENYIH...?

mrar berkata...

Asl, baru ada masa masuk dalam ini blog. Kalau Tuan Sheikh nak gambar, nanti ana anta sekeping dua. TAKBIR!!!!

PAS DUN Semenyih berkata...

insyaallah bro....akan dimuatkan gambar tersebut dalam waktu terdekat...baru je balik meeting ni..nanti la ana akan update blog ni...

Sheikh Sambal berkata...

Hari ni dah hari Selasa....dah masuk hari ke-3 selepas TGNA berceramah di Semenyih... masih belum ada laporan dalam blog ini.
Ini kali pertama TGNA datang berdakwah di Semenyih, tapi macam tak bersambut saja dalam alam siber?
Maaf, tapi ana rasa perkara ini penting...

PAS DUN Semenyih berkata...

hairan gak ye, kenapa terlalu mendesak?....sabar jgn kelam kabut,kami semua baru selesai mesy. post mortem, tu tak citer macam-macam isu lagi yg melanda...tenang bro....admin bukan full time mengadap PC, byk kerja lain lagi yg perlu dibuat....kalau sudi nak jadi admin PAS Semenyih dipersilakan...hee..hee..

Sheikh Sambal berkata...

Apa yang nak di hairankan...dapat membawa TGNA pertama kali datang ke Semenyih adalah satu pencapaian yang hebat. Pasti ulasan dan kenyataan yang istimewa telah di berikan oleh TGNA kepada jamaah kita di sini.
Juga tentu ada gambar yang menarik yang kita tidak dapat lihat ditempat lain.
Apa amanat yang telah diberikan oleh YAB TGNA . Perkara inilah yang dinanti-nantikan oleh pelawat setia Blog PAS Semenyih ini. Pastinya bukan ana seorang. Orang LONDON pun mahu lihat juga.
Ana bukan mendesak tapi memintak!!
Kalau enta hendak ana tolong jadi admin ana boleh tolong...tapi kena hantar pada ana dulu gambar2 dan sinopsis ulasan...kalau ana boleh tolong , kenapa tidak?

PAS DUN Semenyih berkata...

hee...hee...ana hargai pertolongan anta, insyaallah berkenaan ceramah TGNA berserta gambar akan dimasukkan kedalam blog selewat-lewatnya esok sbb gambar-gambar tersebut baru diterima dari `proffesional cameraman' PAS Semenyih malam tadi...memang malam tu, malam yg cukup istimewa bagi DUN Semenyih...ana akan ulas nanti bila artikel tersebut di terbitkan..insyaallah...